contact

U wilt contact met ons opnemen?

Vul dan het formulier rechts in.

Telefoonnummer: +31 (0)75-647 6060
Faxnummer: +31 (0)75-647 6061
Bezoekadres Soldaatweg 3, 1521 RK WORMERVEER
Postadres: P.O. Box 6 1520 AA WORMERVEER
email adres: info@vanwijngaardenbv.nl
Routebeschrijving: Google maps

Overig

Vragen/Opmerkingen/Klachten
Heeft u vragen, opmerkingen of klachten? Wij staan altijd voor u klaar om deze te beantwoorden. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vacature Machine Operator in drieploegendienst

Heb jij passie voor de foodbranche, heb je ervaring als operator in de voedingsmiddelenindustrie en kun je productieprocessen niet alleen besturen maar ook analyseren en verbeteren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe machine operator.

Omschrijving werkzaamheden
Als machineoperator verricht je werkzaamheden aan verpakkingslijnen aan de hand van de productieplanning. Je bouwt machines om tot de gewenste configuratie, je controleert de apparatuur op een juiste werking en je stelt zeker dat de producten verpakt worden conform de daaraan gestelde eisen. Je verricht kwaliteitsmetingen en je rapporteert diverse productiegegevens. In deze functie rapporteer je functioneel aan de voorman productie.

Je bent minimaal in het bezit van een opleiding op MBO niveau en je hebt de ambitie en capaciteiten om verder door te groeien binnen ons bedrijf tot procesoperator. Wij hebben een werkomgeving die gericht is op veiligheid, hygiëne en kwaliteit en van al onze medewerkers verwachten wij een grote mate van betrokkenheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

Lees hier de volledige vacature.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Is uw favoriete Zaanseproduct niet verkrijgbaar in uw supermarkt of horecagroothandel?

Klik hier en vraag het aan!

Algemene voorwaardenGeneral terms & conditions

Disclaimer